Bedrijfsuitjes & teambuilding

bedrijfsuitjeWie is de Weerwolf? is zéér geschikt als spannend bedrijfsuitje. Het spel kan bovendien zowel overdag als ‘s avonds gespeeld worden, en op vele locaties.
Vraag bij ons een offerte aan, en je hoort snel wat er allemaal mogelijk is.

Eventueel kunnen we het regelen van dit bedrijfsuitje nóg makkelijker voor je maken. Want het vinden van een geschikte locatie en/of het regelen van catering, dat zijn zaken die we je graag uit handen nemen.
Op de pagina rond spelsessie uitbreidingen vind je meer informatie hierover. Waaronder ook m.b.t. de extra Bourgonische optie van een Weerwolven Dinner Experience!

Op avontuurlijke wijze werken aan teambuilding!

Het spel kan (ook) ingezet worden om te werken aan diverse teambuilding aspecten. Maar dan wel op een prettig niet-standaard wijze…!

Want impliciet en expliciet gaan spelers in Wie is de Weerwolf? aan de slag met zaken als groepsdynamiek, het voortouw nemen, besluitvaardigheid, risico’s inschatten & durven nemen. En vooral ook met effectief communiceren: want afhankelijk van wie je in het spel bent, moet je een goede balans zien te vinden tussen praten als Brugman & heel diplomatiek ieder woord afwegen.