Weerwolven… als theatraal avontuur!

Eén spel spelen is al leuk. Twee keer ‘spel’ spelen, is natuurlijk nog véél leuker!

Theatraal avontuur 2En dat kan, door het spel Wie is de Weerwolf? te combineren met elementen uit improvisatietheater: een vorm van theater die voor iedereen toegankelijk is, en waarmee je al heel snel mooie & spannende dingen kan neerzetten. Ook als je nog niet eerder theater gespeeld hebt!

Bij dit theatrale avontuur speel je nog steeds het Weerwolven-spel. Maar de focus van het spel ligt hierbij vooral op de dorpsbewoners zelf & samen (theater) spelen. In plaats van op strategisch slim zijn & het spel winnen. Maar geen zorg: er gaan nog steeds volop inwoners dood, en er is nog steeds volop list & bedrog!
Daarnaast speelt bij deze theatrale variant het publiek ook nog eens een belangrijke rol. Dus het is voor iedereen spannend tot aan de laatste minuut!

Deze variant van het spel duurt in totaal circa 3-4 uur (incl. pauzes).

Eerst een impro workshop, en dan lekker spelen!

theatraal-avontuurHet theatrale avontuur start met een improvisatietheater workshop. Daarbij laten we iedereen op speelse wijze kennismaken met de krachtige basisprincipes van deze theatervorm.
Daarna gaan we samen ontdekken hoe het dorpje eruit ziet waar het spel zich afspeelt. En brengen we de inwoners die daar wonen tot leven.

Uiteraard leggen we ook nog steeds helder uit hoe weerwolven werkt. In essentie werkt dit bijna identiek aan het ‘gewone’ spel, maar er zijn wel een paar theatrale verschillen.

Twee voor de prijs van één!

De theatrale variant van Wie is de Weerwolf? kan gebruikt worden om 2 dingen voor de prijs van 1 aan te bieden.

De impro workshop kan gespeeld worden met groepen van ca. 10 tot max. 30 personen. En is los van het Weerwolven-spel al zondermeer vermakelijk en spannend.
Het theatrale spektakel wordt (per doorloop) met max. 15 spelers gespeeld. Als de locatie dat toelaat, is het echter prima mogelijk om daarbij publiek te laten meekijken. Zo kan je dus bijvoorbeeld een groep collega’s of vrienden (mee) laten genieten van jullie Weerwolven-spel!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deze variant: er kan heel veel!