Maak van ‘weerwolven’ een Experience!

Posted on Posted in Weerwolven Dinner Experience

Het spel Wie is de Weerwolf? met een groep spelen is een spannende ervaring. Lekker met een groep eten & drinken is een aangename en plezierige ervaring. Dus wat is er beter dan die twee zaken te combineren? Daarom bieden we vanaf nu de Weerwolven Dinner Experience aan!

Weerwolven Dinner ExperienceKiezen voor een Weerwolven Dinner Experience betekent dat wij álles voor je regelen: een sfeervolle locatie, een spannende spelsessie, én lekker eten & drinken. En dat allemaal voor een vaste prijs per persoon. Lekker makkelijk, en lekker duidelijk!

Geniet zo met 10 tot 17 spelers van een 3-gangen diner of een High-Tea. En speel ‘tussen de gangen door’ ook nog eens meerdere rondes van het spel. In een sfeervolle ruimte die exclusief door jouw groep gebruikt wordt. Dus je kan helemaal opgaan in het spel zonder dat buitenstaanders daar wat van zien 😉

Op dit moment kunnen we je Dinner-arrangementen aanbieden in Utrecht en Rotterdam. En de planning is om dat aanbod op korte termijn nog verder uit te breiden.
Ben je nieuwsgierig geworden naar wat een Dinner inhoudt, en wat er mogelijk is? Je leest er alles over op de Weerwolven Dinner Experience-pagina.